ketvirtadienis, gegužės 21, 2009

Ekumeninis maldos vakaras - koncertas

Maloniai kviečiame visus į ekumeninį jaunimo maldos vakarą - koncertą, kuris įvyks gegužės 27 d. 18 val. Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčioje (Vokiečių g.20).

Vakarą pradėsime jaunimo pamaldomis, kurių apmąstymo tema – „Valstybė ir valdžia“. Pamaldų metu klausysimės ir pritarsime jaunimo ansamblių atliekamoms giesmėms. Antroje vakaro dalyje – puikus džiazo muzikos grup s “KlangProjekt“ (Leipzigas, Vokietija) koncertas.

Valstybė prasideda nuo kiekvieno iš mūsų – piliečio. Tačiau ar tikrai visada atliekame savo krikščionišką ir pilietinę pareigą? Ar susimąstome, kad kiekvienas mūsų savo kasdieniais darbais ir idėjomis galime prisidėti prie savo valstybės gerovės? Kviečiame bendram apmąstymui ir maldai už tai, kad kiekvienas neabejingai kurtume savo Valstybę, už vertybėmis paremtus valstybės vadovų sprendimus.
Po jaunimo pamaldų išgirsime jazz‘o grupės iš Vokietijos „KlangProjekt“ koncertą, kuriame pasirodys patyrę, savitą skambesį ir ritmines kompozicijas atradę muzikantai. Daugiau apie grupę: http://www.klangprojekt.de http://www.myspace.com/klangprojektleipzig

Ekumeninio jaunimo maldos vakaro ir koncerto organizatoriai: Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčia

Programa:
18.00 val. Ekumeninis maldos vakaras
Tema: „Valstybė ir valdžia“
18.45val. Jazz grupes „KlangProjekte” (De)
koncertas

Maloniai kviečiame!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą