trečiadienis, sausio 14, 2009

Saltshaker 2009

PRISIJUNK, PASIKRAUK, PASKAMBINK
sausio 30 - vasario 1


Saltshaker – kas tai?
Saltshaker (druskinė), kartu su LCC tarptautinu universitetu siekia apjungti Lietuvos ir kitų Rytų Europos šalių krikščioniškų bendruomenių jaunimą. Bažnyčių ir krikščioniškų organizacijų vadovai suvienyja jėgas vienam tikslui – įgalinti jaunimą gyventi ir tarnauti Dievo šlovei savo šalyje.
Bendrų susirinkimų metu bus kalbama apie tai – Nuo ko prasideda kelionė? Kas reikalinga tokioje dvasineje kelioneje?
Jaunimas ir jaunimo vadovai galės dalyvauti juos dominančiuose seminaruose.
Konferencija vyks lietuvių kalba su vertimu į anglų arba latvių kalbas.
Jaunimo tarnautojams siūlome atskirus seminarus.
Ankstesnėse konferencijose daugiausia susidomėjimo sulaukusi konferencijos dalis - tarnystės projektai senelių, vaikų namuose, savartyne bei kituose numatytose vietose. Taip pat galima pasirinkti ir veiklas, kuriuose suteikiama galimybė išbandyti save dalyvaujant grupinėje veikloje.

Kur vyks konferencija?
„Saltshaker 2009” organizuojame LCC tarptautinio universiteto patalpose, Klaipėdoje. Dalyviai turėtų atsivežti kelioninį čiužinį, miegmaišį arba antklodę. Jei užsiregistruosite iki sausio 21 d. Konferencijos kaina 65 LT. Pinigus pervesti į šią sąskaitą:
AB “ SEB Vilniaus bankas” Klaipėdos filialas
Banko kodas: 70440
Sąskaitos nr.: LT53 7044 0600 0054 4963
SWIFT CBVILT2X

Kaip registruotis?
Registruotis galima telefonu +370 46 310 460 arba užpildant internetinę registracijos formą iki sausio 21 d. Pervedant pinigus, nepamirškite įrašyti tą patį vardą, kaip ir registracijoje. Aštuonių ir daugiau žmonių grupėms siūlome ypatingą kainą - 55 LT asmeniui. Pavėlavus užsiregistruoti iki nurodytos datos, konferencijos (asmenims ar grupėms) kaina bus 75 LT. Tokiu atveju, pinigus galima sumokėti jau atvykus į konferenciją.

Daugaiu info http://www.lcc.lt/saltshaker

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą