pirmadienis, gruodžio 07, 2015

IeškauDievo.lt socialiniame tinkle Facebook

2015 metų balandžio 25 d. populiaraus socialinio tinklo Facebook lankytojai tarp savo pranešimų išvydo naują veidą – su jais sveikinosi naujas projektas https://www.facebook.com/IeskauDievo

„Mes mylime Jėzų ir norime papasakoti apie Jį kitiems! Kviečiame pažinti Dievą per interaktyvią 5 žingsnių kelionę!“, - trumpa, bet daug pasakančia žinute lankytojus į svetainę pakvietė nuoroda.

Nuo to laiko kiekvieną dieną rytais ir vakarais Facebook projektas ieškauDievo.lt kviečia savo lankytojus į kelionę su Viešpačiu. Kas rytą čia užsukę žmonės randa padrąsinimą, tarsi geros nuotaikos užtaisas juos pasitinka subtili nuotrauka su Dievo įkvėptais žodžiais teisingai ir dorai pradėti naują dieną. O vakarais tarsi į namus vėl pakviečia vakaro skaitiniai, neretai padedantys susigaudyti kasdienėse situacijose, atskleidžiantys mūsų tikrąsias mintis ir išgyvenimus.

Gera matyti, kad mūsų ieškauDievo.lt Facebook puslapyje gausiai apsilankantys žmonės dėkoja ir džiaugiasi kartu su mumis Dievo artumu, Jo meile, vedimu, rūpesčiu. O tie, kurie ieško gilesnių santykių su Dievu ar tik nori juos užmegzti, per ieškauDievo.lt Facebook puslapį yra nukreipiami į tinklapį auk.ieskaudievo.lt.

Tokiu būdu kiekvieną savaitę šis Facebook profilis tarsi į Tėvo namus surenka po 200-300 naujų lankytojų, kurie čia ir lieka, dalindamiesi dvasingumu, gerumu ir meile su kitais. Greitai mūsų šeima Facebook išsiplės iki 6 tūkstančių lankytojų. Džiaugiamės galėdami būti naudingi.

Dar nebuvote pas mus? Užsukite! Ir pasilikite, nes mums yra svarbi mūsų dvasinė šeima, su kuria mus vienija vienintelis visatoje svarbiausias Asmuo – Dievas.

Lina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą