trečiadienis, gruodžio 02, 2009

Evangelizacijos mokykla kviečia!


Šv. Marijos iš Nazareto, Bažnyčios Motinos, krikščioniško gyvenimo ir evangelizacijos mokykla

Kas tai?
...tai formacinis judėjimas, padedantis ne tik geriau suprasti krikščionišką gyvenimą, bet ir tapti aktyviu jo skelbėju, taip formuojantis pasauliečius vadovus krikščioniškose bendruomenėse, grupėse ir parapijose.

Kaip vyksta?
...rudenį, žiemą ir pavasarį po vieną susitikimą savaitgaliais (rekolekcijos ir konferencijos) ir vienas ilgesnis – vasarą (stovykla). Visa tai trunka 6 metus.

Programa:
0 - Kerigma
I - Tapti mokiniu
II - Išlaisvinimas
III - Bendruomenė
IV - Evangelizacija
V - Vidinio gyvenimo teologija

Po šių 6 metų „mokykla“ baigiasi, bet yra galimybė jungtis į koinoniją (animatorių bendruomenę), kurioje vėliau vyksta susitikimai ir toliau kalbama apie teologiją, psichologiją, ekonomiką, politiką bei kitus dalykus.

Koks tikslas?
...ne tik perduoti žinias, bet padėti susitikti su Gyvuoju Dievu. Taip pat sukurti ryšius su bendruomenėmis kitose šalyse.

Kam?
Krikščionims pasauliečiams, taip pat dvasininkams, aktyviems Bažnyčios nariams. ...arba tiesiog TAU, jei nori tobulėti, įgyti naujos patirties ir žinių, bet neturi laiko jungtis į naują veiklą naujose bendruomenėse, o sieki augti savojoje ir ugdyti tarnystę joje.

Kur tai jau vyksta?
Ukrainoje, Lenkijoje, Čekijoje, Austrijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Izraelyje. Kuriasi Londone, Kanadoje, Italijoje, Bulgarijoje ir.. KAUNE!

Kada ateiti?
...gruodžio 14 d. 19 val.

Kur?
...į Kauno Petrašiūnų parapijos vienuolyno salę (R. Kalantos g. 38)

Kas organizuoja?
...mažesnieji broliai kapucinai OFM Cap. Mokyklos įkūrėjas lenkas br. Piotr Kurkiewicz (Ukraina)

Daugiau informacijos: www.kapucinai.lt arba el. p. broliai@kapucinai.lt

1 komentaras:

  1. Šiek tiek su broliais susirašėm.
    Aš:
    - Man kaip evangelikui aišku gąsdinančiai pilnas pavadinimas skamba, bet iš turinio bandau spėti, kad neblogą dalyką organizuojat.
    Broliai:
    - :)
    Na, mes, katalikai, mokom tai, kuo tikim, tikim tuo, ka skelbiam, skelbiam tai, ka mokom :)
    Ir tikrai nebloga dalyka organizuojam, si mokykla yra atvira visoms krikscioniu bendruomenems, todel nesigasdinkit pavadinimo labai, visas turinys labai platus. Pvz., Ukrainoje kazkuriam mieste dauguma lankanciuju - protestantai.
    Taigi laukiam Jusu!

    AtsakytiPanaikinti