antradienis, lapkričio 03, 2009

Saltshaker konferencija 2009-2010

Krikščioniško jaunimo konferencija Saltshaker 2009 - 2010 kartu su LCC Tarptautiniu Universitetu siekia apjungti Lietuvos ir kitų Rytų Europos šalių krikščioniškų bendruomenių jaunimą. Bažnyčių ir krikščioniškų organizacijų vadovai suvienija jėgas vienam tikslui - įgalinti jaunimą gyventi ir tarnauti Dievo šlovei savo šalyje.

Šių metu konferencija vyks Naujųjų metų išvakarėse nuo gruodžio 30d iki sausio 1d. Tai nuostabi galimybė jaunimui sutikti Naujuosius krikščioniškoje aplinkoje, maldoje ir šlovinime su keliais šimtais kitų jaunų žmonių iš įvairų Lietuvos miestų ir miestelių. Šių metų konferencijos kalbėtojas, pagal temą „Tapk kuo tiki" „Žinok, Gyvenk, Dalinkis", ragins susirinkusį jaunimą, prisiminti Kristaus mokymą ir tapti tais kuo Jėzus mus ragina būti, tapti tuo kuo mes tikime. Sugrįžti nutolusiems, stiprėti einantiems ir vilties ateitimi.

Konferencija vyks lietuvių kalba su vertimu į anglų kalbą.

Išskirtinė konferencijos dalis ir toliau išliks tarnystės projektai. Dalyviai bus paskirti į mažą grupelę konferencijos pradžioje. Pagrindiniai siekiai yra susipažinti, mokytis patarnauti kitam bei melstis.

Daugiau informacijos http://www.lcc.lt/lt/saltshaker

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą