pirmadienis, kovo 09, 2009

Grupės GYVAI naujojo klipo ir mini albumo pristatymo koncertai Vilniuje ir Klaipėdoje


Grupė „Gyvai“ pristato dainos „Me Without You“ vaizdo klipą. Jį netradiciniu būdu – iš nuotraukų – kūrė profesionalų komanda. Kovo 6 dieną klipas kartu su nauju grupės mini albumu "Sparnai" buvo pristatytas Kaune, o kovo 12 ir 14 dienomis jis bus pristatytas Vilniuje ir Klaipėdoje. Nuo pirmadienio klipą pamatys ir muzikinio kanalo MTV Baltic žiūrovai.
Režisierius M.Verbiejus pasakoja, kad kurti klipą pastūmėjo prasmingi dainos žodžiai. „Esu tikras, kad be Dievo žmogaus gyvenimas negali nuskambėti. Atsispyriau nuo siurrealizmo idėjų, todėl klipe vaizduojama ne realybė, bet sapnų ir tikrovės persipynimas. Svarbus dalykas klipe – ironija. Nors pasakojimo vingiai liūdni, dramatiški, žiūrovas šypsosis“, - sako režisierius M.Verbiejus. Jo teigimu, klipų Lietuvoje kuriama „tragiškai nedaug“, nes profesionaliam darbui trūksta pinigų. Kurdama dainos „Me Without You“ klipą, komanda dirbo iš entuziazmo.

Dainos „Me Without You“ vaizdo klipą bus galima pamatyti ir mini albumo „Sparnai“ pristatymo koncertuose:

Vilniuje kovo 12 d., ketvirtadienį, 20:00 klube „Havana social club“ (Šermukšnių g. 4a), Įėjimo kaina 20 Lt (studentams 15 Lt)
Klaipėdoje kovo 14 d., šeštadienį, 21:00 klube „Roxy“ (Priestočio g. 9). Įėjimo kaina 15 Lt

Pirmieji 100 atėjusių į pristatymo koncertus nemokamai gaus naująjį grupės GYVAI mini albumą "Sparnai". Pamatyti vaizdo klipo ištraukas ir pasiklausyti naujojo mini albumo dainų galima čia.

2 komentarai:

  1. Taip, klipas tikrai geras.
    Kas nematėt gaudykit nuorodą:
    http://tv.delfi.lt/video/2rhjdiCg

    AtsakytiPanaikinti
  2. Reportazas apie klipa ir koncerta Vilniuje
    http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12369362951235568620

    O delfy galima ir per naujienas ziureti klipa, kartu ir su interviu mtv kanalui apie ji:
    http://whatson.delfi.lt/news/music/article.php?id=20980564

    AtsakytiPanaikinti