pirmadienis, rugsėjo 20, 2010

Moterų konferencija 2010 - registracija pratęsiama iki rugsėjo 25d.

Šiais metais jums paruošėme kitokią konferenciją. Per praėjusias moterų konferencijas daug kalbėjome apie Dievą, Jo pažinimą, bendravimą ir santykį su Juo. Per šiųmetį renginį kviestume daugiau apie tai nekalbėti, o imti ir praktikuoti tai, kas mūsų gyvenime yra svarbiausia. Pirmą konferencijos dieną skirsime maldai, kuri padės mums visoms kartu pirmiausia ieškoti Dievo karalystės, o sekmadienį visos drauge švęsime.


Konferencijos metu Dievo žodžiu ir savo gyvenimo patirtimi dalinsis Klaipėdos Miesto bažnyčios misionieriai Garrett ir Sophi Gillilandai.

Registracijos pradžia konferencijos vietoje – spalio 2 d., šeštadienį, 9 val.
Konferencijos pradžia – spalio 2 d., šeštadienį, 11 val.

Konferencijos pabaiga – spalio 3 d., sekmadienį, apie 14 val. Tačiau programai pasibaigus konferencijos dalyves raginame neskubėti išvažiuoti: galite dar pabūti nuostabiame gamtos prieglobstyje, pasivaikščioti miške ar prie ežero, išgerti puodelį kavos kavinėje.

Informacija apie registraciją:

1 žingsnis. Pervesti konferencijos dalyvės mokestį* į VLKB sąskaitą:

Vilniaus Laisvųjų krikščionių bažnyčia
Įmonės kodas: 9210063
Įmonės adresas: Subačiaus 6–30, Vilnius
Sąsk. Nr. LT76 7300 0100 7592 0976

2 žingsnis. Nusiųsti registracijai el. laišką adresu audra@lkb.lt arba paprastą laišką adresu Kalvarijų 152–58, Vilnius. Laiške būtina nurodyti besiregistruojančios moters vardą, pavardę, miestą ir su kuo, iš užsiregistravusiųjų pageidautų kartu gyventi triviečiame kambaryje.

* Užsiregistravus ir pervedus konferencijos dalyvės mokestį iki rugsėjo 10 d. kaina vienam žmogui – 150 Lt. Registruojantis rugsėjo 11–20 d. – 170 Lt. Į kainą įskaičiuota dviejų dienų konferencijos programa, dviejų dienų maitinimas ir nakvynė puikiame viešbutyje.

Telefonas pasiteravimui dėl registracijos: +370 611 56005 (Audronė Briedienė)
Kitais su konferencija susijusiais klausimais: +370 676 34739 (Vita Rulinskienė)

Konferenciją organizuoja Vilniaus Laisvųjų krikščionių bažnyčios moterys kartu su kitomis LKB narėmis. Daugiau informacijos apie Laisvųjų krikščionių bažnyčią galima rasti internete adresu http://www.lkb.lt/
Moterų konferencijos namai internete: http://www.moterukonferencija.blogspot.com/
Nuorodas, kaip atvykti į konferenciją rasite: http://www.litorina-dubingiai.lt/

šeštadienis, rugsėjo 18, 2010

trečiadienis, rugsėjo 15, 2010

ERIC CASTO


Kryžių nešantis Evangelistas turi gerų naujienų TAU!
Rugsėjo 18 d. 18 val.
Renginys vyks lauke priešais “Reformatų” parką.
Jei lis - Basanavičiaus g. 7, II
Organizatorius: Ekklesia.lt

pirmadienis, rugsėjo 13, 2010

Atsinaujinimo vakarai Klaipėdoje

Atsinaujinimo programa

Todėl ir mes, tokio didelio debesies liudytojų apsupti, nusimeskime visus apsunkinimus bei lengvai apraizgančią nuodėmę ir ištvermingai bėkime mums paskirtose lenktynėse, žiūrėdami į mūsų tikėjimo pradininką ir atbaigėją Jėzų. Jis vietoj sau priderančio džiaugsmo, nepaisydamas gėdos, iškentėjo kryžių ir atsisėdo Dievo sosto dešinėje. Apsvarstykite, kaip jis iškentė nuo nusidėjėlių tokį priešiškumą, kad nepailstumėte ir nesuglebtumėte savo sielomis! O jums dar ir neteko priešintis iki kraujų, grumiantis su nuodėme.“ Hebrajams 12:1-4

I. Dievas mums yra paruošęs tam tikras lenktynes (bėgimą), kiekvienam iš mūsų turi planą. Geriausią mums, ne gyvenimą pilną gynybos ar pasiteisinimų, žalingų įpročių, priklausomybių bei manijų.

II. Mes turime pasiruošti, išsivaduoti, atsikratyti nereikalingą bagažą. Daugelį mūsų praeities skausmai, susirūpinimai, įpročiai, baimės, nepasitikėjimas, nuodėmės, kurias darome šiandiena sulaiko mus, nuo kelionės augti aukštyn, dalyvavimo lenktynėse.

III. Prieš pradėdami šitą kelionę, turime sau atsakyti du klausimus:
1. Ar aš leisiu savo praeities nepasisekimui, baimei, nuodėmei sutrukdyti eiti šią programą?
2. Ar aš bijau pasikeisti? Ko aš bijau? Kas bus kai pasikeisiu?

Kasdien mes girdime daug žodžių, kalbų, tiesų, sunku apsispręsti kuom tikėti, kas teisinga. Šioje programoje “Jūs pažinsite tiesą ir tiesa padarys jus laisvus“ Jono 8;32

Kviečiame Jus kiekvieną pirmadienį nuo rugsėjo 20d. 18 val. į atsinaujinimo vakarus (nemokamai).
Vieta: Miesto bažnyčios bendruomenės namai, Molo 1a, Klaipėda

Vakarai skirti žmonėms, kurie trokšta atsikratyti priklausomybės (nesvarbu kokios) bei jų artimiesiems.

Norintiems sužinoti daugiau informacijos, prašome kreiptis:
864523163 Arvydas, 867367977 Visvaldas

sekmadienis, rugsėjo 05, 2010

Konferencija vaikų tarnautojams







Gera diena visiems!

Ankstyvieji įspūdžiai gali tapti gyvenimo pamatu. Istorija, kaip Dovydas dar būdamas vaikas įveikė meškas ir liūtus, nuolatos mums primena, kad vaikai gali būti galingi su Dievu. Ką jis išmoko vaikystėje, tai padėjo jam išeiti priešais Galijotą ir galiausiai tapti karaliumi. Juozapas - tai dar vienas pavyzdys, kaip vaikas buvo išjuoktas dėl savo sapnų. Tačiau pajuokos objektas neilgai trukus tapo valdytojas. Galbūt mes auginame naujos kartos pamokslininką, paskutiniųjų dienų evangelistą, tautos užtarėją maldomis ar vietinės bažnyčios maldininką. Kiek dovydų ar juozapų turime savo tarpe, bet jų nepastebime?..

Su džiaugsmu pristatome ir kviečiame Tave asmeniškai į konferenciją vaikų tarnystės bažnyčioje ir už jos ribų tema. Visa informacija skelbiama prisegtuke.
Konferencija 2010-09-11 kvietimas ir programa.pdf (application/pdf) 215K

Labai laukiame Tavo registracijos iki rugsėjo 7 d. Paraginkite vieni kitus vykti į konferenciją ir įdėti nors mažutėlį indėlį į ateinančios kartos kelią su Dievu.