penktadienis, birželio 02, 2006

GYVAI pristato antrąjį albumą "91"

2006 m. birželio 16 d., penktadienį, 19 val. Vilniaus MokytojŲų namų kiemelyje (Vilniaus g. 39)
Įėjimas 10 Lt
.

Ruošiama ypatinga programa, renginio metu bus rodomas Sankt Peterburge susuktas „gyvas“ filmukas, atėjusiųjų laukia ir kiti siurprizai.
Antrąjį albumą GYVAI įrašė 2006 m. kovo mėn. Sankt Peterburge, studijoje Solid Rock. Studijos savininko ir prodiuserio Joey Powers biografijoje tokios grupės ir atlikėjai kaip: Cindy Lauper, Aerosmith, Whitecross, Newsboys ir kt. Jis padėjo prodiusuoti ir grupės GYVAI dainas. „Daug išmokome ir patobulėjome, dirbdami studijoje su tokiais profesionalais kaip Joey. Antras albumas mums yra nemažas žingsnis į priekį, džiaugiamės juo“, – sako GYVAI.
Kompaktiniai diskai gaminami Vokietijoje, įmonėje Universal Manufacturing and Logistics GmbH. Visa tai leidžia tikėtis geros kokybės produkto.

Albumą GYVAI įrašė savo lėšomis, patys jį prodiusavo ir išleido. Visos teisės priklauso grupei. Albume 15 dainų: tarp naujų, dar niekur negirdėtų, išgirsite jau žinomas, klausytojų pamėgtas – „Psalmę“,„The World“, „Tikiu“, taip pat pirmojo albumo hitą „Trust“, skambantį Latvijos krikščioniškose radijo stotyse.

pagal GYVAI informaciją